EUR  
Türkçe  

Neden Saytur Oto Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 30/09/2020

Oto Kiralama Firmalarında Saytur Oto Kiralama'nın Sektördeki Yeri 

Kayseri Havalimanı Oto Kiralama Sektöründe Kiralama Firmaları Arasında Çok Büyük Rekabetler Olması Araç Kiralayacak Gurbetçi ve Yerli Müşterilerin Kafasını Karıştırmaktadır.Kiralama Sektöründe Özellikle Fiyat Konusunda Oldukça İstikrarsız Fiyat Politikası Olmasından İnsanlar Araç Kiralama Yaparken Oldukça Tedirgin Olmaktadırlar..Birçok Firma Verdikleri Kısıtlı Hizmet ve Müşterileri Magdur Etme Politikası ile Araç Kiralama Fİyatlarını Düşürmektedirler.Bu Yüzden Kiralama Yapacak Müşterilerde Araç Kiralarken En Düşük Fiyata Araç Kiraladıklarını Düşünerek Kısıtlı Hizmetler Almaktadırlar.Saytur Oto Kiralama Ailesi Olarak,Araç Kiralayan Müşterilerimize Hizmette Sınır Tanımıyoruz.Müşterilerimiz İçin Sunduğumuz Hizmetleri Aşağıda Belirtildiği Gibi Sıralayabiliriz.

*Araçlarımızın Tamamını Kiralama Öncesinde ve Sonrasında Özel ULV Cihazları ile Dezenkfekte Yapmaktayız.

*Dönüşte Test Yaptırıp Test Sonucu Pozitif Çıkan Müşterilerimizin Kullandıkları Aracı 10 Gün Boyunca Havalandııp Koltukları Özel Dezenfektanlar ile Yıkayıp Kiralama Yapıyoruz.

*Araçları Kendi Bünyemizde Kendi Ekibimiz İle En İnce Ayrıntıya Kadar Kapsamlı Temizlik Yapıyoruz.

*Araçları Kiralama Sonrasında 40 Nokta Kontrolünden Geçiriyoruz.

*Kiralama Yapan Müşterilerimizi Havalimanında Karşılıyoruz,Havalimanındaki Otoparktan Teslimat Yapıyoruz.

*Müşterilerimizi Karşıladıktan Sonra Görevli Personelimiz Müşterimizin Valizlerini Araca Yerleştirerek Teslimat İşlemlerini Yaparak Teslimatı Yapıyor

*Gerekli Evraklar Yapıldıktan Sonra Araç Teslimatı Yapılarak,Teknik Özellikler Anlatılıp Araç Teslimatı Gerçekleştirilmektedir.

*Aracı Teslim Alan Müşteri Otopark Çıkışı ile İlgili Herhangi bir Ödeme Yapmamakta Olup,Otopark Girişi ve Çıkışı Ücretsizdir.

*Kiralama Süresince Bümyemizden Araç Kiralayan Müşterilerimizin Kullandıkları Araçlara Ücretsiz ULV ile Dezenfekte İşlemini Yapmaktayız.

*Araç Dönüş ve İade Durumunda Müşterilerimizi Otoparkta Firmamıza Ait Olan Yerde Görevli Personelimiz Bekleyerek Aracı Teslim Almaktadır.

Bütün Bu Hizmetler ve Kiralama Süresi Boyunca Günün Her Saatinde Euro Servis Hizmeti ile Müşterilerimizin Rahatını Düşünen Firmamız Ciddi Anlamda İşine Büyük Önem Vermektedir.

Önemli Not:Kiraladğınız Aracı Bazı Firmalar Otoparka Park Et Anahtarı Torpido Gözüne Bıraktırıp Sizi Zor Durumda Bıraktıklarını Unutmayın.Siz Aracı Park Edip Torpidoya Anahtarı Bıraktıkdan Sonra Bir Başkası Tarafından Araç Çalınıp Yada Kullanılıp Oluşan Hasarlardan Sorumlu Olan Kiralayan Müşteridir.Çünki Anahtarı Torpidoya ve Aracın İçine  Bıraktıran Firmanın Havalimanında Otopark Parkuru Olmadıgı Gibi Otopark Görevlilerini İlgilendiren Bir Durumda Söz Konusu Deildir.Bu Yüzden Kiraladığınız Aracı Kiralama Şirketine Teslim Ederek Kiralama Sonrası Formunuzu Almanız Arkanızdan Doğacak Hasar,Kaza,Çalınma Risklerinde Sizi Güvence Altına Alacaktır.

Lütfen Kiraladığınız Aracı Havalimanına Bırakıp Anahtarı Torpido Gözüne Bıraktıran Firmalara Dikkat Edin.Gecenin Bi Saatinde Gelip Aracı Size Kiraya Veriyorsa Dönüştede Sizi Karşılayıp Aracı Teslim Almakla Sorumlu Olduğunu Bilmenizi İsteriz.Siz Aracı Bıraktıktan Sonra Aracı Farklı Bir Kişi Alıp Ölümlü Kazaya Karışması,Aracı Alıp Kayıplara Karışması Sizin Sorumluluğunuzda Olduğunu Unutmayın.Çünki Oto Kiralama Şirketi Sizin Bıraktıgınız Aracı Aldıgı Saate Kadar Kontratı Kapatmamaktadır.Bu Yüzdende Sorumlusu Resmiyettede Kayıtlardada Siz Oluyorsunuz.

Son Haberler

Yaz Tatili Planları Başladı

Havaların Isınması ile Yaz Tatili Planlarıda Başladı Bu Yıl Havalar Beklediğimizden Daha da Erken Isındı.Hatta Şö...

Yeni Havalimanı Hizmete Açıldı

Kayseri Erkilet Havalimanı Yeni Hizmet Binası Açıldı İnşaatı Yaklaşık 3 Yıldır Devam Eden Ankara Esenboğa Haval...

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncel

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncellenmiştir. Trafik Kazalarının Önüne Geçmek,Trafiğin Hızlı ve G&u...

Kayseri Turizminin Gözdesi Erciyes

Kayseri Turizminin Vazgeçilmezi Erciyes Kayak Merkezi  Pastırma ve Sucuğu ile Ün Salmış Olan İç...

Filomuzun Yeni Model Araçları LPG Sistemli

Yeni Model Araçlarımız Benzin ve Lpg ile Çalışmaktadır. Ülkemizde Son Aylarda Akaryakıta Gelen Ağır...

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.kayserihavaalaniotokiralama.net/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -