EUR  
Türkçe  

Yaz Tatilinde Oto Kiralama Kolaylığı

Yayınlanma Tarihi: 02/05/2021
Türkiye artan vakalar ve ölümler sonucunda tam kapnmaya girdi. Covid 19 salgını Çeşitli varyantlarla birlikte dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. Bulaşıcılığı artıran İngiliz varyantı Türkiye de de vakaların hızla artmasına sebep oluyor. Tüm varyanslardan daha tehlikeli olan Hint mutantı şu an için Türkiye’de beş kişi de görülmekte. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlerle Türkiye’de bayram sonrasına kadar tam kapanma ilan edilmiş durumda. Sadece gıda tedarik zincirinin çalıştığı bu dönemde toplu taşıma araçlarında azalması beklenen insan sayısıyla bulaşın önüne geçilmeye çalışılıyor. Ulaşımın da izne tabi tutulduğu tam kapanma sürecinde vatandaşlar valiliklerdan izin alarak kendi ulaşımlarını sağlamakta. Şehirler arası toplu taşıma da %50 kapasiteyle çalışmaya devam ediyor. Hava yoluyla Türkiye’ye gelecek yolcular içinde aşağıda sıralanan kurallara uyması gerekiyor: 
30 Aralık 2020 itibariyle, Türkiye'ye gelen 6 yaş ve üzeri yolcuların (denizci, transit yolcu hariç) planlanan kalkış saatinden önceki 72 saat içerisinde numune vererek alacakları negatif PCR test (nükleik asit testi olmalıdır) belgelerini uçuştan önce ibraz etmeleri gerekmektedir.
15 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Hong Kong, Çin, Tayvan, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, İsrail, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya’dan Türkiye’ye gelen kişilerin Türkiye'ye girişlerinde PCR testi talep edilmeyecektir.
Hindistan çıkışlı veya son 10 gün içinde bu ülkelerde bulunmuş olup Türkiye varışlı uçuş gerçekleştirecek yolcularımızın dikkatine:
Son 10 gün içerisinde Hindistan'da bulunmuş olup Türkiye’ye seyahat edecek olan 6 yaş ve üzeri tüm yolcularımızın, uçağa binmeden önce ilk uçuş saatine en fazla 72 saat kala numunesi alınmış negatif sonuçlu PCR testi sunmaları zorunludur.
Türkiyedeki tam kapanma sürecinde de Kayseri oto kiralama firmaları hizmet vermeye devam etmektedir. Kayseri rent a car firmaları müşterilerine sunduğu hijyenik hizmetle pandemi dönemlerinde ulaşımın en güvenli halini sunuyor. Her müşteri sonrası dezenfekte edilen araçlarla bulunduğunuz lokasyona sağladığımız araç hizmetleriyle Kayseri rent a car firmaları müşterilerine ayrıcalık yaşatıyor.
29.04.2021 Tarihindeki Tam Kapanmada Yurt Dışından Seyehat Edecek Gurbetçilerin Yurt Dışında Yaptırdıkları Test İle Herhangi Bir İzin Belgesi Talep Edilmeden Türkiyeye Gelebileceklerdir.Gurbetçileri Tam Kapanmada Etkileyen Bir Durum Söz Konusu Deildir.Kayseri Havalimanı Oto Kiralama Firması Olarak Bizde Bütün Uçak Saatlerinde Yurt Dışından Gelen Bütün Müşterilerimize Hizmet Vermekteyiz.

Son Haberler

Yaz Tatili Planları Başladı

Havaların Isınması ile Yaz Tatili Planlarıda Başladı Bu Yıl Havalar Beklediğimizden Daha da Erken Isındı.Hatta Şö...

Yeni Havalimanı Hizmete Açıldı

Kayseri Erkilet Havalimanı Yeni Hizmet Binası Açıldı İnşaatı Yaklaşık 3 Yıldır Devam Eden Ankara Esenboğa Haval...

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncel

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncellenmiştir. Trafik Kazalarının Önüne Geçmek,Trafiğin Hızlı ve G&u...

Kayseri Turizminin Gözdesi Erciyes

Kayseri Turizminin Vazgeçilmezi Erciyes Kayak Merkezi  Pastırma ve Sucuğu ile Ün Salmış Olan İç...

Filomuzun Yeni Model Araçları LPG Sistemli

Yeni Model Araçlarımız Benzin ve Lpg ile Çalışmaktadır. Ülkemizde Son Aylarda Akaryakıta Gelen Ağır...

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.kayserihavaalaniotokiralama.net/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -