EUR  
Türkçe  

Kar Lastiğine Ek Ücret Ödemeyin

Yayınlanma Tarihi: 09/12/2022

Kayseri Havalimanı Oto Kiralama  

Araç kiralama uzmanlık isteyen bir konudur. Bu konuda hizmet almak isterseniz mutlaka kurumsal bir firma ile çalışmanız gerekir. Firmamız araç kiralama konusunda sektöre katkı sağlamakta ve bunu da alanında uzman kadro ile sürdürmektedir. Bundan dolayı sizde bu konuda sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Tüm araç modelleri arasından istediğinizi tercih ederek hemen kiralama yapabilirsiniz. Firmamız kiralama hizmet fiyatlarını ekonomik olarak belirlenmiştir. Ödeme kolaylıklarından yararlanabilir ve buna bağlı olarak kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Kayseri havalimanı oto kiralama hizmet içeriği alanında uzman kadro ile verilmektedir. Uçağınızdan indikten sonra aracınız hazır bir halde sizleri bekliyor olacaktır.

Havalimanı Araç Kiralama Nasıl Yapılır

Kayseri havalimanı oto kiralama hizmeti size özel olarak verilmektedir. Uçağınızın iniş saatine göre aracınızı önceden kiralayabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir şekilde bekleme durumu yaşamadan profesyonel hizmet alabilirsiniz. Bu hizmet size özel olarak verilir. Firmamız kurumsal hizmet içeriği ile ön planda yer almakta ve bakımlı araçları size kaliteli bir şekilde sunar. Tüm araçlarımız bakımlı olması ile beraber konforlu olması ile de ön planda yer alıyor. İstediğiniz modeli kolayca kiralayabilirsiniz. Uçaktan indikten sonra ulaşım için araç aramanıza gerek kalmaz. Zamandan tasarruf sağlayabilir ve gitmek istediğiniz noktaya daha hızlı bir erişim sağlayabilirsiniz. Ekonomik fiyat içeriği sayesinde istediğiniz modeli güvenilir bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Araç Kiralama Avantajları

Araç kiralama avantajlarından yararlanarak sizde istediğiniz modeli kolayca kiralayabilirsiniz. Kayseri havalimanı oto kiralama hizmeti yasal bir şekilde müşterilerimize sunuluyor. Kiralama hizmetini istediğiniz gün sayısınca kiralayabilirsiniz. Günlük kiralama hizmetinden de yararlanabilirsiniz. İsterseniz haftalık veya aylık kiralama hizmeti de alabilirsiniz. Bu hizmet ayrıcalıklı ve özel olarak verilir. Ödeme kolaylıklarından da yararlanabilir, manuel veya otomatik vites araç sınıflarından kiralayabilirsiniz. Yapılan her çalışma müşteri memnuniyet ilkesine bağlı olarak sunuluyor. Sizde tercih ederek hızlı bir şekilde kiralama fırsatından yararlanabilirsiniz. Firmamız geçmişten gelen deneyim ve tecrübe ile sizlere yardımcı oluyor. Tüm sigorta içeriğinin olması da kiralamayı daha güvenilir bir hale getiriyor.

Kiraladığınız Aracın Kış Şartlarına Uygun Olması,

En Önemli Unsurlardan Biriside Kış Ayların'da Araç Kiralarken Kiralama Yaptığınız Aracın Kışlık Bakımlarının Yapılmış Olması,Kışlık Lastiklerinin 6mm Olması ve Takılı Olmasıdır.Son Dönemlerde Araç Kiralama Firmaları Kışlık Lastik Maliyetlerinden Dolayı Lastik Giderini Asgari Tutara Düşürmek Adına Kiraladıkları Aracların Lastiklerinede Tıpkı Ek Sigortalar Gibi Ek Ücret Talep Etmektedir.Araç Kiralayan Müşterilerin Kiraladıkları Araçlarda Kar Lastiğinin Olmasına Dikkat Etmeleri Gerekmektedir.Kışlık Lastiği Olmayan Araçları 1 Aralık-31 Nisan Tarihleri Arasında Yasal Olarak Kiralamamaları ve Kiralama Yaptıklarında ise Bütün Yükümlülükleri Üzerine Aldıklarını Belirtmek İsteriz.Kışlık Lastiği Olmayan Bir Araç ile Haklı Olarakta Kaza Yapılsa Suç Oranı Göz Önünde Bulunmaksızın Tamamı Araç Kiralayan ve Kış Lastiği Takılı Olmayan Müşteriye Aittir.Sevdfiklerinizin ve Kendinizin Hayatını Tehlikeye Davet Çıkarmamak Yada Güvenli Bir Sürüş İçin Kış Lastği Olan Araçları Kullanmaya ve Kiralamaya Özen Gösterin....

Son Haberler

Yaz Tatili Planları Başladı

Havaların Isınması ile Yaz Tatili Planlarıda Başladı Bu Yıl Havalar Beklediğimizden Daha da Erken Isındı.Hatta Şö...

Yeni Havalimanı Hizmete Açıldı

Kayseri Erkilet Havalimanı Yeni Hizmet Binası Açıldı İnşaatı Yaklaşık 3 Yıldır Devam Eden Ankara Esenboğa Haval...

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncel

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncellenmiştir. Trafik Kazalarının Önüne Geçmek,Trafiğin Hızlı ve G&u...

Kayseri Turizminin Gözdesi Erciyes

Kayseri Turizminin Vazgeçilmezi Erciyes Kayak Merkezi  Pastırma ve Sucuğu ile Ün Salmış Olan İç...

Filomuzun Yeni Model Araçları LPG Sistemli

Yeni Model Araçlarımız Benzin ve Lpg ile Çalışmaktadır. Ülkemizde Son Aylarda Akaryakıta Gelen Ağır...

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.kayserihavaalaniotokiralama.net/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -