EUR  
Türkçe  

Havalimanı Kayseri Rent a Car

Yayınlanma Tarihi: 11/12/2022

Kayseri Havalimanı Araç Kiralama

Kayseri havalimanı araç kiralama genellikle müşterilerimizin günübirlik, haftalık ya da aylık değişen kısa süreler içerisinde, araç ihtiyaçlarını karşılamak adına geniş araç filomuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Araç kiralamada en önemli kriter yaştır. Ülkemizde ehliyet alma yaşı 18 olmasına rağmen araç kiralama yaşı 21’dir. Yaşa bağlı olarak, hangi segmentte araç kiralamaya ihtiyacınız olduğunu firmamız belirler. Orta sınıf ekonomik ya da üst sınıf bir araç kiralamak isterseniz, en az 2 yıllık ehliyete sahip olmanız yeterlidir. Ancak büyük araç ya da daha lüks segment dediğimiz araçlar için ehliyet süresi 3 yıldır.

Kayseri Havalimanı Araç Kiralama ve Hizmetleri

Kayseri havalimanı araç kiralama müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre en doğru çözümler bularak, maksimum seviyede müşteri memnuniyeti ilkesi en önemli hedefimizdir. Araç kiralama firmamız, çoğunlukla havalimanı veya şehir içinde rezervasyon sistemi ile geçici bir araca ihtiyaç duyan ya da seyahate çıkmak isteyen müşterilerimizin hizmetindedir.

Her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Kaliteli hizmet ve dürüst çalışma ilkesini benimseyerek bu konudaki deneyimlerimizi müşterilerimize aktarmaktayız.

Araç kiralamada ihtiyaçlar çok önemlidir. Herkese göre bu ihtiyaçlar farklılık göstermektedir. Müşterilerimiz, yolculuğunda ister üst düzey konforu sağlayabilen büyük araçlarımızla ya da günübirlik ihtiyacı doğrultusunda küçük bir araç kiralayarak yollarda rahatlıkla seyahat edebilirler.

Kayseri Havalimanı Araç Kiralama Niçin Önemlidir

Kayseri havalimanı araç kiralama son derece profesyonel çalışanlarımız ve altyapımız sayesinde, siz müşterilerimize beklentileriniz doğrultusunda fark yaratan bir hizmet sunmaktayız.

Araç gruplarımıza bağlı olarak ehliyet yılı bilgisi ve yaş önem arz etmektedir. Kişisel olarak araç kiralama işlemi, satın almaya göre birçok avantajı vardır. Araç kiraladığınızda, kendi aracınızda masraf yaptığınız sigorta poliçeleri, bakım masrafı ya da vergileri düşünmezsiniz. Tüm bu maliyetler kiraladığınız firmadan karşılandığı için gayet keyifli seyahate çıkabilirsiniz.

Araç kiraladığınızda aylık kiralamalarda 30 gün baz alınır, günlük kiralamada ise 24 saattir. İhtiyaçlarınızı düşündüğünüzde, firmamızla iletişime geçerek her türlü ihtiyacınızı, seçeneklere göre  ekonomik olarak kiralayabilirsiniz.

Hayalinizdeki aracın keyfini çıkarmak, sunduğumuz hizmetlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Ekonomik fiyat garantisi ile ve aynı zamanda en yeni araç filomuzla yolculuğunuzu tadını çıkartabilirsiniz.

 

Son Haberler

Yeni Havalimanı Hizmete Açıldı

Kayseri Erkilet Havalimanı Yeni Hizmet Binası Açıldı İnşaatı Yaklaşık 3 Yıldır Devam Eden Ankara Esenboğa Haval...

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncel

2024 Yılı Trafik Cezaları Güncellenmiştir. Trafik Kazalarının Önüne Geçmek,Trafiğin Hızlı ve G&u...

Kayseri Turizminin Gözdesi Erciyes

Kayseri Turizminin Vazgeçilmezi Erciyes Kayak Merkezi  Pastırma ve Sucuğu ile Ün Salmış Olan İç...

Filomuzun Yeni Model Araçları LPG Sistemli

Yeni Model Araçlarımız Benzin ve Lpg ile Çalışmaktadır. Ülkemizde Son Aylarda Akaryakıta Gelen Ağır...

Kış Lastiği ile Seyahatiniz Daha Kolay

Kış Lastiği Olmayan Araç Kaza Durumunda %100 Kusurlu  Kış Mevsiminin Gelmesi ile Birlikte Sürüc&...

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.kayserihavaalaniotokiralama.net/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -